Szeminarium


’Szeminárium’ kezdő és régi balosoknak, és akik még nem tudják hova álljanak!
(direkt csak a balosoknak, mert a liberálisokon már úgy sem lehet segíteni. Élnek a maguk kis bezárt és elvont világában és nem foglalkoznak olyan, csip-csup ügyekkel, mint például a haza, vagy a hazaszeretet, a hit. (ezek belőlük hiányoznak) Csak arra képesek összpontosítani, hogy pénz, pénz, pénz, na és még több a pénz, ja és a hatalom, mert imádnak mások felett uralkodni. Amúgy idézve egy magát nagyon okosnak tartó urat, számukra az igazi valóság a jelen az maga a "lidércálom"!
De ez megérne egy külön szemináriumot, úgy hogy most hagyjuk…)
Szóval magyar balosok, nem tudom, mennyire tudják a kedves facebook lakó balosok vagy csak simán a facebook lakók, akik nem balosok és nem is jobbosok, hogy melyik médiából árad a hazugság a szenny és a liberális propaganda. (mint már említettem a hatalom visszaszerzése a céljuk)
Nyilván nem teljes a lista: Atv, Hvg, Index, 444, válasz.hu, 24.hu, Népszava, Magyar nemzet, Magyar Narancs, 168 óra, Atv, RTL klub, Klub rádió, Lánchíd rádió, Hír tv.
Akik innen tájékozódnak, azok ne csodálkozzanak, hogy egy liberális (lidérc-) álomvilágban élnek.
Azt sem hiszik el, amit a szemükkel látnak eredményeket, olyan hatékony az agymosó gépezet.
És nem értik, amikor találkoznak a valósággal véletlenül valahol, hogy ez hogy lehet, ja, biztos hazudik a jobb oldal.
Sajnos az a rossz hírem, hogy nem a jobb oldal hazudik.
A fent felsorolt médiák tulajdonosai, tulajdonosi körük, egytől-egyig mind liberális!!!
Na, jó, van kivétel a hír tv, lánchíd rádió, magyar nemzet, de az ott dolgozók sajnos a létükért küzdenek és beszélnek félre és írnak le minden féle zagyvaságot, mert a főnök (S.g.L.) megmondta, hogy csak akkor marad meg a munkájuk, ha a liberális oldal legyőzi a Fideszt.
Ebből is látszik, hogy a liberálisok még az ördöggel is összeállnak, csak hogy visszaszerezzék a hatalmat és persze a pénzt, pénzt, pénzt, amit újra el tudnak majd lopni (pl.Olaf jelentés)
Kérem a magyar baloldal pártján álló embereket csak egy hétig próbálják ki a fent említett médiák mellőzését és meg fogják látni milyen más a világ és van élet a liberális álomvilágon is túl…

 

Momentum letrejotte2017.02.25. 10:25

Megalakulás2017.02.24. 18:50

Momentum vizió2017.03.06. 06:15

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?